KONYA / MERAM - Meram Turan Bilge Ortaokulu

Meram Turan Bilge Ortaokulu

.
Bahçeşehir Mah. Alantepe Sk. No 64 Meram / KONYA
Gelecek İçin Önce Eğitim.
Misyon
En Güzel Şekilde Yaratılanı, En Güzel Şekilde Eğiterek Daha Güçlü Bir Türkiye, Daha İyi Bir Dünya İçin Eğitiyoruz.
Başarılar
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Beyaz Bayrak Projemiz ile Mavi - Gök Yeşil Yaprak Projemiz okulumuzda başarılı şekilde uygulanarak kabul edilmiş olup, tescil sertifikamız alınmıştır. Okulumuzda Beyaz Bayrak Projesi ve Mavi Gök - Yeşil Yaprak Projesi uygulamaları başarılı bir şekilde devam etmektedir. Nisan 2013 te Meram Belediyesi öncülüğünde yapılan " Meram Okuyor, Okuyunca Kazanıyor " kitap okuma yarışmasında öğrencimiz Ayşe ÇAKIR ilçe çapında 2.lik kazanmıştır. Tablet bilgisayar ile ödüllendirilmiştir. Atık Pil Toplama kampanyasında okulumuz il genelinde 2010 yılında 2. lik 2011 yılında 1. lik elde etmiştir.
Sabah : 08.30 - Akşam : 15.20
Ulaşım
Okulumuza 19, 20, 21, 106 numaralı belediye otobüsleri ile ulaşım sağlanabilmektedir.
Bahçeşehir Mahallesi Alantepe Sokak No:64 Meram / KONYA